#wijvenweek – Tien redenen waarom vrouwen beter zijn dan mannen

Moh. Kijkt nu. We hebben een eigen titel.

Heel ver vroeger, toen de mensheid nog dom was, dacht men dat mannen beter waren dan vrouwen. Ook vandaag de dag zijn er nog Neanderthalers en andersoortige grotbewonende oermens afstammelingen die qua intelligentieniveau na al die tijd geen puntje vooruit gegaan zijn. Dit betekent dan ook dat sommige “mensen” nog altijd vinden dat de man beter is dan de vrouw. Ik ben van mening dat dit niet zo is. Daarom heb ik een lijstje opgesteld waarin ik jullie uitleg waarom vrouwen beter zijn dan mannen:

10. Mannen vertonen allemaal autistiform gedrag.
De een meer dan de ander, maar het moge duidelijk zijn dat ze allemaal geen kaas hebben gegeten van communicatie.

9. Mannen hebben ongelijk ontwikkelde zintuigen.
Ze kunnen niet zo goed denken. Wel goed zien. Vandaar ook de focus op vrouwelijke schoonheid in deze maatschappij en niet vrouwelijke slimheid.

8. Vrouwen weten waar de koekenpannen en andere zware keukengereedschappen zich bevinden.
Het moge duidelijk zijn dat een inbreker niet altijd knock-out gaat van spierkracht, maar een koekenpan zal ongetwijfeld altijd effectief zijn.

7. Mannen pretenderen de sterkere soort te zijn, zowel lichamelijk als mentaal. FOUT.
Waarom klagen ze anders steen en been bij een verkoudheidje? Ik zou wel een man willen zien die het hele proces van harsen/epileren kan doorstaan om daarna nog de hele dag op hoge hakken door te brengen.

6. Mannen schieten tekort.
Altijd zijn er vrouwen die hun man proberen te veranderen, maar er zijn slechts weinig mannen die hun vrouw proberen te veranderen.

5. Mannen kunnen andere mannen alleen uitstaan als ze actief bezig zijn.
Wij vrouwen spreken af om te praten, mannen spreken alleen af wanneer er een activiteit is die ze samen kunnen doen. Dit punt is gerelateerd aan nummer 10. De slechte communicatie-skills stellen mannen niet in staat om een avondje pratend door te brengen.

4. Succesvolle vrouwen zijn beter in hun werk dan succesvolle mannen.
Het moge een feit heten dat vrouwen twee keer zo goed en hard moeten werken om half zo goed als de mannelijke collega beschouwd te worden. Gelukkig doen vrouwen dit met gemak.

3. Trouwen is een vrouwending.
Mannen vinden een serieuze verbintenis als trouwen behoorlijk ‘eng’. Toch kunnen vrouwen hun man overtuigen om te trouwen. Als een echte sufkop schaft de man een dure ring aan en gaat gewillig mee in de grillen van de aanstaande bruid.

2. Vrouwen leven gemiddeld langer dan mannen.
HA.

1. Vrouwen weten hoe ze een man moeten gebruiken.
We kunnen negen van de tien dingen die we een man vragen te doen wel zelf (band plakken, dingen tillen enzovoort). We willen het alleen niet, daarom heeft moeder natuur ons uitgerust met een scala aan overredingstechnieken die alleen werken bij mannen.

Comments are closed.