#wijvenweek – Dromendag

Met de zomer voor de deur ben ik niet anders dan andere vrouwen. Neen, ik ben een typisch wijf. Alles zit erop en eraan, zelfs de typische wijvenhysterie omtrent het afvallen. Welke vrouw droomt nou niet van een figuur à la Beyonce, Jessica Alba, Adriana Lima of een van de vele andere ‘perfecte’ beroemde vrouwen? Voor mij is het niet bij dromen gebleven. Ik probeer nu namelijk mijn dromen uit te laten komen. Dat betekent dus dat ik het sporten weer heb opgepakt en wat verstandiger ga eten.

Ik zou jullie graag een verhaaltje willen vertellen over hoe stom afvallen is en hoe een persoon die op ‘dieet’ is zijn dag doorbrengt, maar ik kan het jullie ook laten zien:

6 comments

  1. […] Jessica Alba, Adriana Lima of een van de vele andere ‘perfecte’ beroemde vrouwen? […] » brains, beauty, beast, BEST […]

  2. Nicole zegt:

    Hahaha, geweldig! Daarom dieet ik niet, ik eet gewoon wat ik lekker vind en vreemd genoeg ben ik nog steeds geen 200 kilo. En ik denk nog steeds heel veel aan eten, haha.
    Succes met je Jessica Alba-lijf! 😉

  3. hmm yea denken aan eten krijg je soms ook al een vol gevoel van hoor!

  4. […] niet echt een goed voornemen waar ik het over wil hebben, maar ik moest toch weer even denken aan deze blog. Het wordt wel eens tijd voor een update, zodat jij je niet meer hoeft af te vragen of ik wel/niet […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *