#wijvenweek – Beautyqueen

De zon besluipt je zonder dat je het merkt. Terwijl je nog ligt te woelen in je warme bed gaat er een wekker die aangeeft dat het tijd is om op te staan. Zuchtend en kreunend gaat de beerput open en zachte woorden worden gevormd ‘Oh, nee. Het is ochtend’. Je staat op en er moet meteen een heel scala aan rituelen uitgevoerd worden om jezelf presentabel te maken.
Klinkt dit je bekend in de oren? Ja? Vreemd, mij namelijk niet. In tegenstelling tot jullie lelijkerds ben ik ’s ochtends op mijn mooist en ik stink zeker niet. Je zou kunnen stellen dat ik een natuurlijke schoonheid ben. ’s Ochtends zit mijn haar perfect en make-uploos ben ik niet te weerstaan.

Het enige probleem waar ik mee zit is dat ik zo beeldschoon ben dat mannen continu achter me aan zitten. Zoals jullie misschien wel weten heb ik  nu al dik vijf jaar een relatie. Al die opdringerige mannen die achter me aan rennen zijn dan ook meer vervelend dan welkom. Dit betekent dan ook dat ik in plaats van mezelf mooier te willen maken, mijzelf noodgedwongen lelijker moet maken.
Voor die paar meiden (die zijn er vast niet, want ik ben absoluut speciaal in elk opzicht) op deze wereld die leven met eenzelfde vloek/zegen leg ik hier mijn ochtendritueel uit (ik ben ook zo onzelfzuchtig en eigenlijk te goed voor deze wereld):

  • Douchen is voor onzekere mensen en als ik ergens zeker van ben dan is dat wel van het feit dat ik onaantrekkelijk moet worden om al die enge mannen af te stoten. Dus douchen doe ik niet (bespaart ook ontzettend veel tijd meteen).
  • Ik poets mijn tanden met koffie, geperste knoflook en de as van precies één sigaret om mijn natuurlijke mondgeur te verdoezelen. Geen man die lang blijft hangen nadat hij dat geroken heeft!
  • Omdat ik met mijn perfect zittende haar geen kam nodig heb, heb ik er ook geen in huis. Mijn haren breng ik daarom in de war met een garde (liefst één waar nog etensresten op/in zitten, dan heb ik nog wat te snacken onderweg).
  • Ik smeer geen crème op mijn gezicht, want ik heb graag een droge huid. Dat ik te lui ben heeft er niks mee te maken. Ook niet een heel klein beetje.
  • Als laatste smeer ik zoveel mogelijk mascara op, dat geeft mannen de indruk dat ik alleen zo mooi ben omdat ik superveel make-up draag (het schijnt dat ze daar op afknappen). Ja, ik hou ervan om er als een wasbeertje uit te zien. Daarom word ik supervrolijk als het buiten regent. Het wasbeer-effect van de mascara wordt meteen een stuk beter (in werkelijkheid zie ik er eerder uit als die chick van The Grudge dan een wasbeer, maar OK).

Volg deze tips op als je geen aandacht meer wilt. Geloof me, ik kan het weten. Want ik ben de beautyqueen, jong en swiet, niet meer zeventien. OH YEAH.

Ik zou best een foto kunnen plaatsen van mezelf om jullie allemaal jaloers te maken, maar ik ben de goedheid zelve dus dat doe ik niet. Daarom is hier een leuke foto van een wasbeer. ENJOY:

brains, beauty, beast, BEST is niet aansprakelijk voor emotionele schade (veroorzaakt door het lezen van deze blog) bij sufferds die niet inzien dat dit allemaal sarcastisch bedoeld is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *