Update: dromen over martelwerktuigen

Het nieuwe jaar is al eventjes bezig. Langzaamaan worden de verschillen tussen faalhazen en helden zichtbaar. Er is een groep faalhazen die hun goede voornemens al opgegeven hebben voor ze daadwerkelijk begonnen zijn en er is een groep semi-helden die nog steeds heilig gelooft in de voornemens die zij zichzelf gesteld hebben. Alleen de tijd kan uitwijzen of ze ‘semi’-helden blijven of langzaam het recht zullen verkrijgen om zichzelf echte helden te noemen. Niks is immers moeilijker dan slechte gewoontes doorbreken of jezelf goede gewoontes aanleren. Vraag jij je na deze intro ook af waarom er iets in de titel staat over martelwerktuigen?

Nou is het niet echt een goed voornemen waar ik het over wil hebben, maar ik moest hierdoor toch weer even denken aan deze blog. Het wordt wel eens tijd voor een update, zodat jij je niet meer hoeft af te vragen of ik wel/niet geslaagd ben in het uit laten komen van mijn dromen.

Hoewel ik het liefst vastgeplakt zit aan de bank, heb ik mij gedurende tweeduizendtwaalf regelmatig begeven in een ruimte vol martelwerktuigen. Ik heb geluisterd naar zwaar kreunende mannen en mezelf vergeleken met meiden die er uitzien alsof ze regelrecht uit een fitnessvideo gekropen komen –en de conclusies die ik daaruit getrokken heb zijn niet bepaald die waar je blij van wordt, daarom hebben we het er ook niet over verder. Ik heb bergen beklommen zonder vooruit te komen, meer kilo’s aan “dood” gewicht getild dan mijn eigen persoontje telt, genoeg gehuild gezweet om een moestuintje een jaar lang van water te voorzien, harder gewerkt dan ik ooit mogelijk achtte en meer pijn geleden dan ik mijn ergste vijand toewens.
Zelfs na deze opsomming kun jij je waarschijnlijk bijna niet voorstellen wat voor martelingen ik heb moeten doormaken, maar ik zeg je dat het de moeite waard is. DUS DAN MOET JE DAT MAAR VAN ME AANNEMEN.

You don't even squat. :')

Helaas weet ik niet wie de maker is. Het plaatje vond ik in de Gym Motivation Community op Facebook.

Yay, Croatian Sensation is nu ook op Facebook te vinden!

3 comments

  1. Petje af hoor! Ik heb niks met sporten. Zou het wel eens mogen doen. Maar dat is weer een heel ander verhaal 😉

  2. Dionne zegt:

    Ik haat sportscholen. Ik kan er niks mee. Fitness dan he. Blehhhhhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *