Rode lippenstift, spierpijn en ander gezwets

Ruim anderhalve maand geleden heb ik voor het laatst een update gepost. In die anderhalve maand is er echter een heleboel gebeurd, dus bij deze een terugblik op wat ik allemaal heb uitgevroten in die tijd.

Ik ben verhuisd naar het mooiste – wat het in ieder geval zal zijn zodra het af is – huisje op aarde. Ik heb geploeterd voor school en werd beloond met goede cijfers voor mijn harde werk. Ik werd alweer een jaartje ouder – huil – en vierde een van mijn meest memorabele verjaardagen ooit. Ik shopte tot ik er bij neerviel en huilde vervolgens om mijn lege bankrekening. Ik bleek meer keukenprinses DNA in me te hebben dan aanvankelijk gedacht – maar helaas faal ik op alle andere huisvrouwfronten nog net zo hard als voorheen –. Ik nam 10.000 dushifoto’s van mezelf, die allemaal verrassend genoeg op elkaar leken – en dus ook even lelijk bleken, zelfs met allerlei filters eroverheen –. Ik ontdekte Face Swap en bewerkte daarmee elke foto, vervolgens viel ik mijn familie en vrienden lastig met mijn creaties – helaas hebben zij mij verboden om deze creaties met jullie te delen –. Ik droeg voor het eerst rode lippenstift in het openbaar en voelde me prachtig en ongemakkelijk tegelijkertijd. Ik faalde hard met bowlen en verloor zelfs van mijn 13-jarige zusje. Ik had drie dagen spierpijn in mijn buik van één keer buikspieren trainen. Ik bestempelde ‘Eye of the Tiger’ tot het ultieme work-out lied en vroeg me heel even af of ik een hele training zou kunnen doen op dit liedje – uit ervaring kan ik je nu vertellen dat het niet zo gaaf is als het klinkt –. Ik liep voor het eerst – en waarschijnlijk ook voor het laatst – sinds lange tijd hard. Ik vroeg me af of ik er echt zo cool uitzag als ik me voelde toen ik op de maat van de muziek liep – die alleen ik kon horen, want oordopjes. Dus nee –. Ik morste meerdere keren eten over mezelf en mijn kleding. Ik baalde van het weer, plofte thuis lui op de bank en bedacht me dat ik al eeuwen niet een update op mijn blog geplaatst had. Ik maakte een “mooie” fotocollage voor deze post.

De mooiste collage ooit

Fin.

Comments are closed.