Mannen met lange tenen

Er komt in elk mensenleven wel een dag dat men zich ineens beseft hoe, wat of wie hij is. Vandaag heb ik een openbaring gehad die ik met u allen wil delen. Ik ben namelijk tot de ontdekking gekomen dat ik het niet in me heb om sarcasme en spot duidelijk over te brengen via het geschreven woord. Herinnert u zich mijn blog over waarom vrouwen beter zijn dan mannen? Nee? Klik en gij zult kunnen lezen.

Dit, in mijn optiek amusante en met fopje-flauwe-mopjes gevulde, stukje heb ik geschreven in het kader van wijvenweek (waaaaaaay back) op mijn oude blog. Blijkbaar is het niet duidelijk dat ik geen rare mannenhater ben die haar zaterdagavonden spendeert, in een naar zweet ruikende trui van kattenhaar, aan het waxen van haar teenhaar al luisterend naar een zelf gebrande CD met geluiden van mannelijk gejammer. Vanwege het feit dat ze lange geslachtsdelen. HA, they wish tenen hebben vinden ‘stoere mannen’ het nodig om tot op de dag van vandaag verontwaardigd te reageren.

Een greep uit de boze, gekwetste en vooral terechtwijzende reacties van mannen op dit blogje:

Peter (waarschijnlijk 34 jaar oud – draagt een toupetje – denkt dat niemand het ziet, maar zelfs een visueel gehandicapte kan het toupetje vanuit een vliegtuig spotten – veegt zijn bips nooit vaker dan twee keer na een toiletbezoek – eet alleen spruitjes – heeft leren schrijven van een vijfjarige):
wat een laag imago zo eenzijdig over mannen maar er wel naar gaan zittenkwijlen…haha maak de man de move oh is weer zn player…vrouwen zijn zeikers! emotionele wezens die de man proberen te veranderen haha laat me niet lachen….verschil zal er altijd zijn! gelukkig!!

Jao (ongeveer 26 jaar oud – speelt gitaar – vindt zichzelf knap – is nog steeds trots op die 6.5 die hij ooit haalde voor topo – heeft een tramp stamp – denkt dat iedere vrouw verliefd op hem is – vrouwen die hem niet leuk vinden moeten, volgens zijn logica, lesbisch zijn):
en waar baseer je dit op, homoseksuele vrouwen?

Tony Chocolonely (gebrek aan humor – blijkbaar erg eenzaam – misschien is er een causaal verband? – denkt dat huishouden niet noodzakelijk is, maar resultaat van succesvolle mannenmanipulatie):
Vrouwen klagen nog altijd meer dan mannen. Is uit onderzoek gebleken omdat vrouwen meer klagen valt het minder op dan als mannen het doen bij bijvoorbeeld een verkoudheid.
Vrouwen weten hoe ze mannen moeten gebruiken?
Ik denk dat de man gewoon die band best voor z’n vrouw of vriendin wil plakken. Denk namelijk niet dat een vrouw een man voor het karretje kan spannen zonder dat ze een soort van band hebben. Andersom werkt het natuurlijk ook aangezien vrouwen nog steeds het huishouden doen vaker dan mannen iig.
Voor de rest van jou punten heb ik alleen de titels gelezen. Vond het zo’n onzin dat ik daar geen verdere moeite voor ging doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *