Het antwoord op al uw vragen

Ik heb al vaker geschreven over de weg naar volwassenheid en wat dat voor mij met zich meebrengt. Omdat ik mij besef dat andere mensen ook rondlopen met dezelfde angsten en vragen als ik, heb ik een blogje geschreven waarin ik u het antwoord geef op alle vragen. Ja, sinds enkele dagen heb ik een antwoord op alle belangrijke vragen.

Ergens in je leven komt er namelijk een moment waarop je na gaat denken over belangrijke dingen; de levensvragen zeg maar. Je kent ze vast wel, maar voor alle zekerheid hier een paar van de belangrijkste:

♦ ‘Wat is mijn doel in het leven?’
♦ ‘Waarom zijn wij hier?’
♦ ‘Is er leven na de dood?’
♦ ‘Hoe zit dat leven er dan uit?’
♦ ‘Ben ik de uitverkorene om de wereld te genezen van Bieber Fever?’
♦ ‘Hoe ziet een parallel universum er uit?’
♦ ‘Hoe groot is het universum’
♦ ‘Wat doen de Spice Girls tegenwoordig?
& vooral ‘Waarom zijn die verrekte kaassoufflés zo verslavend?’ (OK, eigenlijk is alles met kaas lekker).
 

Omdat deze vragen van grote invloed zijn op je welbevinden houden ze je (voor je het weet) dag en nacht bezig. De levensvragen nemen je leven over. Je kunt nergens meer aan denken. Op gegeven moment gaat het piekeren over in wanhoop en angst omdat je nooit een antwoord lijkt te krijgen op deze vragen.

Vrees niet. Het antwoord op al uw vragen is:Henk! <345

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *