De bloggersbattle van Sans-Online

Op sommige punten ben ik echt een meisjemeisje. Neem nou bijvoorbeeld shoppen. Heerlijk vind ik het. Toen ik nog iets jonger was dan nu, was shoppen een echt avontuur.  Vooral als er een schoolfeest aankwam waardoor de druk om te slagen extra hoog lag om er leuk uit te zien. Ik sprak af met mijn vriendinnen om uren in de stad rond te zwerven op zoek naar de outfit. Shoppen was toen net een rollercoaster ride van liefde, pret en gezelligheid aan de ene kant, maar aan de andere kant ook balen van je salaris bij je lousy bijbaantje – ik moet helaas schoorvoetend bekennen dat het budget van een thuiswonende scholier helaas niet veel verschilt van dat van een uitwonende student -, vechten met onbekenden om het laatste koopje en pijn in de voetjes aan het einde van de dag.

Dat was vroeger. Nu? Nu shop ik meestal alleen – en steeds vaker online.  In de ene hand een glas wijn cola – maar wel in een mooi wijnglas, want dat is très chic – en de andere hand afwisselend tussen de bak popcorn en de laptop tuur ik uren naar een verlicht scherm. Al kijkend stel ik – in gedachten, dat wel – complete outfits samen. Digitaal windowshoppen zou je het wel kunnen noemen, want vaak bestel ik uiteindelijk toch niks.

Door het schrijven van deze blog kan daar mogelijk verandering in komen. Het kan zomaar zijn dat ik voor de verandering eens niet de laptop teleurgesteld dichtklap, maar:
♥ de perfecte combi vind voor een sollicitatieoutfit – ja, als bijna afgestudeerde moet je daar aan beginnen te denken – ♥
Sollicitatieoutfit

♥ de droomjurk bestel die ik aan kan naar het terras op die mooie zomerdag ♥
Summerparty

♥ of gewoon de perfecte outfit voor een date met mijn vriendinnetjes uitzoek ♥
Superoutfit

Sans-online zou al deze dromen kunnen laten uitkomen. Ze geven namelijk een shoptegoed ter waarde van €500,- weg. Natuurlijk niet aan iedereen en ook niet zomaar. Er is sprake van een bloggersbattle. Iedereen mag aan deze actie meedoen, mits men zich houdt aan de voorwaarden. Dus! Indien je nog niet meedoet aan de bloggersbattle van Sans-online, raad ik je aan om dat toch snel te doen – je hebt nog één dag! Als deze fijne prijs toch weggegeven moet worden, waarom dan niet aan een van ons? Dus doe je best, maak er iets geweldigs van – probeer deze fantastische blog die ik heb geschreven te overtreffen -, win het geld en deel het met mij. Deal? DEAL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *