Brief aan Donald Duck

Lieve donzige Donald,

Na jarenlang trouw uw blad gelezen te hebben ben ik tot de conclusie gekomen dat uw “verloofde” Katrien Duck behoorlijk belachelijk gedrag vertoont. Ze is een absolute opportunist en daarmee stelt ze een slecht voorbeeld voor alle jonge meisjes! Ik las gisteravond een van uw avonturen, waarin Katrien met uw neef Guus Geluk op vakantie naar Hawaï ging, omdat u dat niet kunt betalen. Ja, lieve oom Donald, uw geliefde is zo oppervlakkig dat ze op vakantie gaan belangrijker vind dan trouw blijven aan u. Ze weet immers donders goed dat Guus een oogje op haar heeft en dat hij haar niet alleen voor een puur vriendschappelijke vakantie uitnodigt, maar het idee van een geheel verzorgde vakantie zorgt ervoor dat ze dankbaar op zijn aanbod in gaat. Wat een geldwolf! Ik vind dat onacceptabel gedrag en dat was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. Ik zie niet in hoe u het nog kunt uithouden met een troela als Katrien Duck. Ze houdt alleen van u als dat haar beter uitkomt. Ik stel voor dat u het uit maakt met uw “verloofde” Katrien Duck en dat u een dame zoekt die u niet belazert met uw neef en die dus niet de overspelige, oppervlakkige en ontrouwe vrouw uithangt. Kortom: iemand die wel een goed voorbeeld is voor de vele lezers van uw blad.

Liefs,
Tanja

6 comments

  1. Jaap zegt:

    Hahaha. Zo heb ik er eigenlijk nog nooit over nagedacht! Ik denk niet dat dit zo ooit tussen de ingezonden brieven komt helaas 😉

  2. Haha, ik ben het met je eens. Als je er zo over nadenkt, is ze inderdaad geen goed voorbeeld 😛

  3. Moisés zegt:

    Ik ben het volkomen met u eens.

  4. mille pagine zegt:

    Haha, heb je deze echt gestuurd? Doen :D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *